header-kolaž

Punih 16 godina Učilište Andragog obrazuje ljude svih životnih dobi za neka od najtraženijih zanimanja na tržištu rada. Iskoristite prigodu i do kraja veljače odaberite neki od programa uz 20 posto popusta.

Pomnim odabirom programa za kojima vlada potražnja na domaćem i inozemnim tržištima rada, inovativnim pristupom nastavi, stručnim kadrovima i kvalitetom znanja te vještina kojima polaznici vladaju nakon završetka školovanja Učilište Andragog u posljednjih se desetak godina profiliralo u jednu od vodećih obrazovnih ustanova za cjeloživotno učenje u Hrvatskoj.

Bilo da se želite prekvalificirati za neko od traženih zanimanja ili završiti srednju školu, Učilište Andragog prava je adresa. Programi Andragoga jednako se vrednuju kao i programi redovnih škola te, što je najvažnije, upisuju u e-radnu knjižicu i omogućuju polaznicima jednake mogućnosti zapošljavanja i rada.

Sada je pravo vrijeme za odabir nekog od programa koji se nude, a mi izdvajamo dva za kojima vlada najveći interes.

Fizioterapeutski tehničar

fizio2

Osobama sa zvanjem fizioterapeutskog tehničara otvorene su brojne mogućnosti zaposlenja – podjednako u državnim institucijama i privatnim tvrtkama. Mogu raditi u školama i vrtićima, kliničkim bolnicama, specijalnim bolnicama za rehabilitaciju, u nekom od domova zdravlja ili pak u domu umirovljenika. Kontinuirano su traženi i u centrima za rehabilitaciju osoba s posebnim potrebama, ustanovama za njegu i rehabilitaciju u kući te u dnevnim centrima za skrb o starijim osobama. Kada je o privatnim tvrtkama riječ, fizioterapeuti su uvijek na cijeni u sportskim klubovima i fitness centrima.

Do zvanja fizioterapeutski tehničar možete doći putem prekvalifikacije s prethodno završenom srednjom školom i polaganjem ispita razlike, a moguće je upisati i srednjoškolsko obrazovanje s prethodno završenom osnovnom školom. Sve informacije o programu prekvalifikacije/stjecanja srednje stručne spreme, o fizioterapiji te podrobniji opis zanimanja fizioterapeutskog tehničara možete pronaći na internetskoj stranici Učilišta!

Farmaceutski tehničar

farma

Farmaceutska industrija jedna je od rijetkih za koju se sa sigurnošću može ustvrditi da će u godinama koje su pred nama nastaviti rasti stabilnim tempom. Osim njezine ključne uloge, odnosno prevencije najtežih bolesti i kroničnih stanja svojim proizvodima, farmaceutska industrija danas igra i sve veću ulogu u poboljšanju ukupne kvalitete života ljudi.

Jedan od načina da se s farmacijom ne susrećete isključivo kao korisnici lijekova i raznih preparata je da postanete farmaceutski tehničar i njome se bavite profesionalno.

Stjecanjem tog zvanja otvara vam se velik broj novih mogućnosti zaposlenja, i to ne samo u ljekarnama, nego i u laboratorijima te proizvodnji lijekova i kozmetičkih pripravaka. S obzirom na obećavajuću perspektivu kada je riječ o zapošljavanju i visini plaće, zanimanje farmaceutski tehničar postaje jedno od najprivlačnijih zanimanja u sektoru zdravstva i socijalne skrbi i u Hrvatskoj i u Europskoj uniji.

Doznajte sve o zvanju farmaceutskog tehničara na internetskoj stranici Učilišta.

Pravo vrijeme za novu karijeru

Sve što vas dijeli od novog zvanja posjet je stranici Učilišta Andragog, odabir željenoga programa i prijava. Ne zaboravite da ćete, ako se prijavite do kraja ovoga mjeseca, ostvariti popust od 20 posto na odabrani program.