farmaceutski tehnicar

Rad u neadekvatnim uvjetima te ne zadovoljava? Dosta ti je kasnih dolazaka kući, loše plaćenih i stresnih poslova?! Izgubio si društveni život i vrijeme za sebe?!  Zavidiš prijateljima i ne uživaš u onom što radiš?! Često pomisliš kako si odabrao pogrešno zanimanje?

Razmisli o poslu farmaceutskog tehničara!

Zašto smo izdvojili baš ovo zanimanje?

To je zanimanje koje ti pruža ugodne uvjete rada sa pristupačnom radnom okolinom i uvijek zanimljivo ispunjenim danom uz šarolike profile pacijenata te sa minimalnom dozom stresa.

Potreba za ovim profilom radnika sve je izraženija, kao i sve izraženija svakodnevna potreba za zdravstvenim radnicima.

Izdvojiti ćemo Njemački primjer kampanje koja je izmislila izvrstan model zbrinjavanja starijeg stanovništva (uzrokovanog demografskim rastom starije populacije) zapošljavajući mlađe stanovništvo.

Taj podatak potvrdila je i Europska promatračnica slobodnih radnih mjesta u svom izvješću iz 2013. godine prema čijim je podacima, uz ostala zdravstvena zanimanja, farmaceutski tehničar među najbrže rastućim zdravstvenim zanimanjima.

Potreba za obavljanjem poslova farmaceutskog tehničara, između ostalog, porasla je i prodavaonicama za prodaju bezreceptnih lijekova.

Takve prilike motiviraju velik broj mladih radno sposobnih ljudi koji je nezaposlen da se prekvalificiraju u zdravstvena zanimanja koja im nude veću mogućnost zapošljavanja, a kao motivacijski faktor često se ističu i primanja radnog stanovništva u zdravstvenom sektoru.

Stoga, ako se vidiš kao osoba koja radi u pripremi i proizvodnji različitih farmaceutskih proizvoda (lijekova, dijetetskih i kozmetičkih pripravaka) i vidiš se zaposlen u ljekarni, laboratoriju ili prodavaonici bezreceptnih lijekova, više informacija saznaj na linku: www.andragog.hr