gradjevinski_tehnicar-min

INSTITUT IGH d.d. – zbog širenja poslovanja, za organizacijske jedinice u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu, za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa tražimo motivirane osobe (m/ž) za poziciju: građevinski tehničar (m/ž) – više izvršitelja/ica.

Program stručnog osposobljavanja provodit će se za slijedeće poslove: pripremanje i izrada mjesečnih izvještaja u sklopu sustava kvalitete na gradilištu, provođenje fizikalno mehaničkih ispitivanja građevinskih materijala, pripremanje uzoraka materijala i uzorkovanje na terenu, obrada rezultata ispitivanja i izrada laboratorijskih zapisa i izvještaja, suradnja na izradi geotehničkih elaborata i projekata, izrada nacrta u ACAD-u , pomaganje kod ostalih dijelova elaborata i projekata: izrada tablica, troškovnika i slično.

Potrebni uvjeti su: SSS (smjer Građevinski tehničar), računalnu pismenost i poznavanje novih tehnologija važnih za rad u struci, aktivno znanje engleskog jezika, inicijativu i proaktivan pristup radu, ustrajnost, temeljitost i preciznost u ostvarenju zadanih ciljeva. Rok prijave: 01.05.2017.