Imate želju sudjelovati u radu naše ustanove?

Postoji više načina da se uključite u rad, steknete nova iskustva i upoznate nove nevjerojatne ljude koji vam mogu promijeniti život.

Kontaktirajte nas jer smo otvoreni za sve oblike suradnje koji će doprinijeti kvaliteti rada naše ustanove ali i društvu u cjelini.

Svoje poslovanje temeljimo na zadovoljstvu sredine u kojoj obavljamo djelatnost.

 

Kakve oblike suradnje najčešće tražimo?

VANJSKI SURADNIK – PREDAVAČ U NASTAVI

Možete se uključiti kao vanjski suradnik odnosno predavač u nastavi.  S obzirom da provodimo obrazovanje iz mnoštva različitih sektora u šest gradova potreba za kvalitetnim predavačima i stručnjacima u različitim područjima je velika.

Mi Vama nudimo pozitivnu radnu atmosferu, nezamjenjivo iskustvo rada s odraslim osobama i punu podršku tijekom suradnje, a očekujemo inovativnog, susretljivog i fleksibilnog predavača.

 

SURADNJA NA IZVOĐENJU PRAKTIČNOG DIJELA PROGRAMA OBRAZOVANJA

U stalnoj smo potrazi za suradnjom s poslodavcima svih djelatnosti. Kroz suradnju želimo našim polaznicima omogućiti kvalitetne i stručne prakse, a s druge strane i poslodavcima pružiti mogućnost upoznavanja potencijalnih radnika i oblikovanja istih za vlastite potrebe.

Poslodavcima nudimo i usluge obrazovanja postojećih radnika po posebnim uvjetima. Naš cilj je obrazovati za napredak svakog polaznika, a posredno napretkom radnika napreduje i djelatnost.

 

SURADNJA NA RAZLIČITIM PROJEKTIMA

Cjeloživotno obrazovanje je pravo svakog čovjeka. Nažalost, ponekad se čini da je rezervirano za privilegirane. Na sreću postoji mogućnost obrazovanje kroz projekte i rad mnogih vrijednih udruga i pojedinaca u zajednici. Rado sudjelujemo kao partneri pružajući usluge obrazovanja.

Ukoliko planirate i pripremate projekte unutar kojih želite vršiti različite vrste obrazovanja za različite skupine korisnika pozivamo Vas da nam se obratite kako bismo provjerili izvedivost željenih programa.

Imate ideju kako biste sudjelovali na neki drugi način?

Izrazito cjenimo inovativnost i inicijativu stoga Vas pozivamo da bez straha podijelite ideju s nama. Razmotriti ćemo je i povratno Vam javiti naše mišljenje.

Javite nam se s povjerenjem, dogovorom ćemo utvrditi najbolji model suradnje koji će na najvišoj mogućoj razini zadovoljiti potrebe svih sudionika.

Jedan napoznati autor je jasno definirao najdjelotvorniji proces stjecanja znanja u samo 4 riječi: ZNANJE SE MNOŽI DJELJENJEM

Kontaktirajte nas