dentalni-asistent-min

POLIKLINIKA ZA ORALNU KIRURGIJU, DENTALNU PROTETIKU, ORTODONCIJU, RTG ORTOPAN I ZA DJELATNOST DENTALNOG LABORATORIJA IDENTALIA

Adresa: Dobriše Cesarića 47, 10000 Zagreb

Privatna dentalna poliklinika traži medicinsku sestru / dentalnog asistenta koji aktivno koristi talijanski jezik.
Uvjeti su: napredno poznavanje talijanskog jezika te visoka profesionalnost i odgovornost u radu. Tražimo izražene vrijednosti kao što su: poštenje, odanost, povjerenje, srdačnost, pristojnost. Potrebno je imati razvijene komunikacijske vještine, sklonost timskom radu i primjeren pristup pacijentu. Također je potrebno imati želju za za kontinuiranim stručnim usavršavanjem i napredovanjem, a iskustvo rada u dentalnom sektoru nije uvjet. Potrebna je srednja stručna sprema , viša stručna sprema, stručni prvostupnik, sveučilišni prvostupnik. Od vještina je potrebno poznavanje Worda, Excela, Internet.

Poliklinika nudi rad u modernoj i vrhunski opremljenoj poliklinici, mlad i ambiciozan tim suradnika uz ugodnu i profesionalnu radnu atmosferu, priliku za primjenu novih tehnologija, priliku za stručno usavršavanje, priliku za kontinuiranim korištenjem stranog jezika (talijanski) te  mogućnost napredovanja. Vrsta zaposlenja je na određeno vrijeme, stalni radni odnos. Rok prijave je: 26.10.2016.