Andragog

Varšavska 17
T: +385 (0) 1 551 5874
E: zagreb@andragog.hr

Andragog

Varšavska 17
T: +385 (0) 1 551 5874
E: zagreb@andragog.hr

Andro Goblon

B. SC. CIV. ENG.

Nakon završetka studija na Građevinsko-geodetskom fakultetu Sveučilišta u Ljubljani nastavio je školovanje na Pedagoškom fakultetu Sveučilišta u Ljubljani i završio program pedagoško-andragoškog obrazovanja.

Od 1999. do  2011. godine radio je kao predavač u strukovnoj školi u Školskom centru Novo Mesto. Od 2008. godine zaposlen je u Slovenskom građevinskom klasteru, a od 2015. godine samostalno radi kao organizator radionica poslovnog modeliranja, projektne komunikacije i sličnih tema, za što je znanje stekao radom na projektima, brojnim seminarima i treninzima u europskim ustanovama, gdje se usavršavao u područjima dizajna poslovnog modela, komunikacije, korištenja društvenih mreža, upravljanja klasterima i drugim temama povezanima s područjem rada.

Od 2005. godine uključen je u razvoj i provedbu više od 20 višegodišnjih projekata EU fondova.

Posljednjih sedam godina karijere bavi se društvenim mrežama i mogućnostima koje one pružaju kao alat za komunikaciju, povezivanje i promoviranje. Stručno znanje za rad na projektima nije jedino što omogućuje uspjeh u pisanju i provedbi EU fondova. Bitno je znati kako kreirati brand, kako koristiti „storytelling“ za komuniciranje razvojnih projekata, kako se upotrebljavaju društvene mreže, što je poslovni model i što je u njemu najbitnije. Bitno je znati kako kvalitetno organizirati webinare!

Posebno je usmjeren na radionice vezane za Linkedin i Twitter.