Andragog

Varšavska 17
T: +385 (0) 1 551 5874
E: zagreb@andragog.hr

Andragog

Varšavska 17
T: +385 (0) 1 551 5874
E: zagreb@andragog.hr

Antonio Matković

Antonio Matković vodi dio poslovanja u  SELECTIO d.o.o. i Institutu za razvoj tržišta rada (inicijator i jedan od osnivača IRTR-a) u području upravljanja ljudskim potencijalima kroz suradnju s javnim sektorom korištenjem razvojnih fondova, među kojima su i fondovi i programi EU.

Posjeduje dugogodišnje iskustvo u području razvoja ljudskih potencijala, unapređenja tržišta rada i društveno odgovornog poslovanja (međunarodno, nacionalno i lokalno). Predavač je edukacija u programima obrazovanja odraslih za voditelje EU projekta te u području razvoja projekata, komunikacije, organizacijskog razvoja i razvoja ljudskih potencijala i zapošljavanja, a provodio je i razne analize, istraživanja i intervencije na tržištu rada.

Uz praktičan rad na terenu i s korisnicima, sudjelovao je i u radu radnih tijela za razvoj politika u domeni zapošljavanja, socijalne inkluzije, razvoja ljudskih potencijala te je bio i angažiran od strane Ministarstva rada i mirovinskog sustava kao procjenitelj projekata programa IPA IV „Razvoj ljudskih potencijala“.

Njegovo radno iskustvo je obilježeno radom u međunarodnom okruženju za konkretno djelovanje na lokalnoj razini u neposrednom kontaktu s korisnicima – što mu uvijek iznova daje inspiraciju za daljnji rad.