Sanitarni tehničar

Komunikativna si osoba i voliš timski rad? Savjestan si i odgovoran u obavljanju svojih zadataka? Voliš rad na terenu koji uključuje očuvanje čovjekovog okoliša, te praćenje i analiziranje raznih čimbenika na ljudski organizam?

Kao sanitarni tehničar možeš raditi na poslovima koji su navedeni u opisu, a mjesta na kojima se zapošljavaju sanitarni tehničari su: bolnice, trgovine, javne i privatne ustanove, prehrambena i komunalna industrija, sanitarna inspekcija, restorani i druga mjesta koja na kojima se obavlja sanitarni nadzor.

Posao sanitarnog tehničara podrazumijeva rad s ljudima te tako osoba koja obavlja ovaj posao mora biti komunikativna, a veliki naglasak se stavlja i na human odnos prema bolesniku te čuvanje poslovnih tajni.

Isto tako, važno je istaknuti podatak kako je sanitarni tehničar regulirana profesija u području sanitarnog inženjerstva, što vam omogućava lakšu afirmaciju ovog zanimanja i njihovu potrebu na tržištu rada.

Više o ovom zanimanju/kvalifikaciji možete saznati osobnim dolaskom u naše tajništvo na adresi, Trg Petra Svačića 6, a ako ste se odlučiti već ranije o upisu prekvalifikacije za program sanitarnog tehničara UPISI SU U TIJEKU!

Više detalja možete pročitati i na našoj web stranici: www.andragog.hr