Prijavi se za sudjelovanje u besplatnim programima ONLINE obrazovanja i prakse u Jadranka hotelima iz Malog Lošinja !

O ČEMU SE RADI?

 

Prijavom na program kandidate očekuje besplatna online edukacija u trajanju od 60 sati.

Edukacija se može slušati bilogdje s računala ili mobitela koje ima pristup internetskoj vezi!

Pokazat ćemo kandidatima osnove INOVATIVNOG zanimanja VODITELJ/ICA SOCIJALNOG TURIZMA te metode osmišljavanja vansezonske turističke ponude za obitelji s djecom, mlade, starije i osobe s invaliditetom.

 

Nakon edukacije slijedi 18-dnevna praksa u hotelima Jadranka na Malom Lošinju koja se održava na proljeće uz plaćen smještaj i obroke kandidatima za vrijeme trajanja iste.

Ukoliko Vam zbog udaljenosti ne odogovara boravak na Malom Lošinju, praksa se može odraditi i u mnogim partnerskim hotelima bližim mjestu Vašeg boravka!

Liječnički pregled potreban za pristup praksi plaćen je od strane Učilišta Andragog.

Nakon položene prakse svim kandidatima koji zadovolje na istoj biti će omogućen rad u sezoni u Jadranka hotelima te iznadprosječna primanja i rad na prekrasnim lokacijama u visokokategoriziranim hotelima.

 

Nakon završenog teorijskog dijela programa polaznici će biti uključeni u stjecanje praktičnih znanja u Jadranka hotelima d.o.o. iz Malog Lošinja s mogućnošću zapošljavanja tijekom sezone 2020. godine.

 

Uvjeti za prijavu za sudjelovanje u projektu i obrazovnom programu su:

  • Da si mlađi/a od 25 godina
  • Da imaš minimalno završenu četverogodišnju srednju školu

 

 

Prijavi se već i osiguraj svoje mjesto za rad u sezoni već danas!

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u projektu molimo Vas da se prijavite ispunjavanjem PRIJAVNICE na dnu ovog teksta  ili slanjem prijave mailom na projekti.andragog@gmail.com uz navođenje imena i prezimena, kontakta te naziva programa za koji ste zainteresirani.

 

Nakon zaprimanja prijava javit ćemo Vam se kako bismo Vas informirali o daljnjim koracima.

Nositelj projekta je Pučko otvoreno učilište Andragog, u suradnji s partnerima Institut za razvoj tržišta rada i Jadranka hoteli d.o.o. iz Malog Lošinja. Projekt je financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Više o projektu možete pronaći OVDJE.