Andragog

Varšavska 17
T: +385 (0) 1 551 5874
E: zagreb@andragog.hr

Andragog

Varšavska 17
T: +385 (0) 1 551 5874
E: zagreb@andragog.hr

Znanje i praksa

Knowledge shared is knowledge squared.

Stan Garfield

Može li znanje prenositi osoba ili tvrtka bez prakse? Gdje prikupiti točne i korisne informacije, jasno razumjeti što se traži, razvijati, pravilno prijaviti, provoditi i evluirati projekt? Ponuditi kompletni know-how kroz case study podučavanje sa konkretnim projektima i primjerima iz prakse?

Naš tim je u suradnji sa sektorskim stručnjacima od 2007. godine do danas razvijao i dobio odobrenje od ministarstva znanosti i obrazovanja za preko 120 formalnih programa koji se po završetku upisuju u radnu knjižicu. I još toliko neformalnih za potrebe poslodavaca, partnera i potrebe projekata.

Provodimo i provodili smo projekte za misnistarstva, HZZ, lokalne jedinice i akcijske grupe, međunarodne projekte i druge partnerske institucije i tvrtke.
Specijalizirani smo u organizaciji i provedbi treninga i edukacija za tvrtke i managere. Naši predavači su vrhunski stručnjaci pojedinih sektora sa velikim referencama u praksi.

Ponosni smo na certifikate kvalitete ISO 9001 i znak hrvatske kvalitete, e-learning platformu e-škola kao i partnerski odnos sa hrvatskim olimpijskim odborom naše sestrinske firme Sportsko učilište – PESG

ISO-9001-1
Hrvatska_kvaliteta_Logo.svg_
HOO-logo-CMYK-hr-745x1024
PESG logo plavi
e-škola logo color